Turkish Airlines’i uus sihtkoht: Sydney

Turkish Airlines’i uus sihtkoht: Sydney

Türgi rahvuslik lennufirma laieneb Austraalias! Alates 4. dets. 2024.a. saavad reisijad lennata otse Istanbulist Sydneysse, avardades võimalusi reisijatele ja tugevdades sidemeid kahe riigi vahel.

australia, sydney, opera-1281935.jpg

Alates 4. detsembrist alustab Turkish Airlines otselende Istanbulist Sydneysse, Austraaliasse. Lennud toimuvad neli korda nädalas – esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti. Lennud väljuvad Istanbulist kell 15:15 ning kogu reis kestab, koos vahepeatusega Kuala Lumpuris, kokku 19 tundi ja 15 minutit. Vahepeatus Kuala Lumpuris kestab 1 tund ja 20 minutit. Lend saabub Sydneysse järgmisel päeval kell 18:30.

Kahjuks ei sobi see lend kiireks ümberistumiseks Tallinnast, kuna Tallinna lõunane lend saabub Istanbuli kell 16:55 ja õhtune lend kell 23:20. Küll aga pakub Turkish Airlines teatud tingimustel tasuta ööbimist Istanbuli hotellis.

Sydney on Turkish Airlines’i teine sihtkoht Austraalias. Lisaks uuele Sydney lennule opereerib lennufirma ka lende Melbourne’i, kolm korda nädalas – teisipäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Melbourne’i lend väljub Istanbulist kell 17:25 ning kestab, koos vahepeatusega Singapuris, kokku 19 tundi ja 30 minutit.

Scroll to Top